Folytatás 2018-ban.....

Folytatás 2018-ban.....

Szerző: Gerlei Sándor

Fotó: streamtheater tv

2017. október 20. 15:12

 

A visszajelzések és a rendelkezésre álló adatok alapján, a nagyon sikeres dömsödi élő közvetítés után a StreamTheater TV csapata a 2018-as bajnoki évre készül.

Beregi Zsolt, a StreamTheater TV vezetője is elégedett volt a dömsödi bemutatkozással.
Mint elmondta, számukra is új kihívást jelentett az általuk még sohasem próbált közeg, a versenypálya bekamerázása. Az online nézők és a helyszínen az adást figyelemmel kísérők egyöntetűen a folytatásról érdeklődtek.
Nos, ha minden igaz, akkor 2018-ban már az itt szerzett tapasztalatokkal felvértezve várják az újabb helyszínek bekapcsolását az élő adások tekintetében.
Már az egyik szlovák rendező is érdeklődött a jövő évi lehetőségről, csakúgy, mint Ábrahám Károly, a túrkevei verseny szervezője, rendezője, és természetesen Kis Ádám, a dömsödi pélya tulajdonosa is a folytatás mellett döntött-

Mi, akik szívünkön viseljük e látványos sportág minél szélesebb körben való népszerűsítését, szintén bízunk a folytatásban. Nem titkolt álmunk - a talán nem oly távoli jövőben - az Autocross EB futamainak színvonalas online közvetítése, melyhez a StreamTheater TV ideális partner.

A StreamTheater TV az online piacon 2014 óta végez kiemelkedő munkát, és céljuk az eddig még ismeretlennek számító sportágak közvetítése, megismertetése az internet segítségével.

Bízva a töretlen sikerben, várjuk a 2018.évi bajnokságot.

 

Közelgő események

.